Recreantencompetitie NeVoBo

Competitie teams

Dit seizoen hebben we twee mix teams in de competitie. In de periode van september t/m april wordt er op 6 zaterdagen in poules gespeeld, normaal 4 wedstrijden van ca. 2 x 15 minuten per speeldag. Speeltijden van zowel Mix1 als Mix2 staan op de site.

Het bestuur beslist op advies van de Technische Commissie over het aantal teams dat wordt ingeschreven en over de teamindeling. De kosten van deelname aan deze competitie worden gedragen door de ingeschreven spelers.

Leden die nog geen deel uitmaken van een team, maar wel competitie willen spelen kunnen dit kenbaar maken via de jaarlijkse enquête (deze wordt aan het eind van het seizoen gehouden) of tussentijds door een e-mail te sturen aan de Technische Commissie. Zij komen dan op een interesselijst te staan en worden zo mogelijk opgesteld, eerst als reserve/invaller. Hiervoor is het lidmaatschap NeVoBo met spelerskaart vereist waaraan kosten zijn verbonden.

NeVoBo

De vereniging is aangesloten bij de NeVoBo.

De Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) is de overkoeplende organisatie in Nederland.

De NeVoBo biedt regionaal de mogelijkheid voor recreanten om in competitieverband te spelen. Meer over de recreantencompetitie in het speelgebied Utrecht is te vinden op de website recreatievolleybal.nl

Meer informatie over volleybal vind je op de website volleybal.nl.

Training en wedstrijden

De Technische Commissie stelt een trainingschema op voor de competitieteams.

De trainingsavonden en de wedstrijddagen staan voor elk team vermeld op de pagina van het betreffende team.

Competitieleden

De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor hun teamafspraken. Teamleden kiezen uit hun team een teamcaptain en een vertegenwoordiger voor de Technische Commissie.

De teamcaptain zorgt voor:

• de aanwezigheid van de benodigde spelerskaarten op de speeldag.
  • een teamindeling op de speeldag.
  • eventuele vervanging bij afwezigheid van een speler.

Competitieleden hebben de intentie:

• Regelmatig op de trainingsavonden te komen en, in overleg met het team, af en toe als team samen te spelen of als team samen te trainen (positie, systeem….)
  • Alle 6 de wedstrijddagen in het seizoen van het team waarin ze zijn ingedeeld, aanwezig te zijn.
  • Bij blessures dit zo snel mogelijk aan de teamcaptain te laten weten zodat vervanging geregeld kan worden.
  • Bereid te zijn af en toe bij een ander team in te vallen.
  • Open te staan om met het team te bespreken wat ieders verwachting is ten aanzien van de verdeling wie welke positie speelt, welk systeem er gespeeld wordt, hoe het gaat met teamtraining/samenspelen e.d.

Vervoer naar de speellocatie wordt in onderling overleg binnen het team geregeld.

Mix Team 1

Trainingschema

Mix 1 traint op indien mogelijk donderdagavond in de Stinzenhal.

Wedstrijdschema Mix 1

Het Mix 1 team speelt in Poule A. Afgelopen seizoem heeft het team zich weten te handhaven in deze poule.

Alle wedstrijden voor de rest van het seizoen zijn afgelast.

12-okt-2019    09:00   Sportcomplex Mariënhoeve, Wijk bij Duurstede

02-nov-2019  09:00    Merwestein, Nieuwegein

14-dec-2019    09:00   Sportcomplex Mariënhoeve, Wijk bij Duurstede

08-feb-2020   09:00   Sportcomplex Mariënhoeve, Wijk bij Duurstede

07-mrt-2020  12:30    Sporthal Safari, Maarssenbroek

18-apr-2020    afgelast.

Recreatievolleybal Utrecht heeft besloten de einduitslag vast te stellen op basis van de gespeelde wedstrijden. Dat betekent dat Mix1 in Poule A blijft.

Meer informatie over de procedure staat op de site van Recreatievolleybal Utrecht.

Mix Team 2

Trainingschema

Mix 2 probeert zo mogelijk samen te spelen op dinsdag.

Wedstrijdschema Mix 2

Het Mix 2 team speelt in Poule C. Het team heeft zich weten te handhaven in deze poule.

Alle wedstrijden voor de rest van het seizoen zijn afgelast.

21-sep-2019   09:00  IJsselhal, IJsselstein

09-nov-2019  13:30   IJsselhal, IJsselstein

11-jan-2020    09:00  IJsselhal, IJsselstein

25-jan-2020   09:00  IJsselhal, IJsselstein

28-mrt-2020 afgelast.

18-apr-2020  afgelast.

Recreatievolleybal Utrecht heeft besloten de einduitslag vast te stellen op basis van de gespeelde wedstrijden. Dat betekent dat Mix2 in Poule C blijft.