Recreantencompetitie NeVoBo

Competitie teams

Dit seizoen hebben we twee mix teams in de competitie. In de periode van september t/m april wordt er op 6 zaterdagen in poules gespeeld, normaal 4 wedstrijden van ca. 2 x 15 minuten per speeldag. Speeltijden van zowel Mix1 als Mix2 staan op de site.

Het bestuur beslist op advies van de Technische Commissie over het aantal teams dat wordt ingeschreven en over de teamindeling. De kosten van deelname aan deze competitie worden gedragen door de ingeschreven spelers.

Leden die nog geen deel uitmaken van een team, maar wel competitie willen spelen kunnen dit kenbaar maken via de jaarlijkse enquête (deze wordt aan het eind van het seizoen gehouden) of tussentijds door een e-mail te sturen aan de Technische Commissie. Zij komen dan op een interesselijst te staan en worden zo mogelijk opgesteld, eerst als reserve/invaller. Hiervoor is het lidmaatschap NeVoBo met spelerskaart vereist waaraan kosten zijn verbonden.

Competitie 2019 - 2020

Recreatievolleybal Utrecht heeft geprobeerd de uitslagen van de recreantencompetitie te laten aansluiten bij de de regeling zoals die ook door de NeVoBo bij de gangbare competitie heeft vastgesteld.

Dat betekent dat de einduitslag voor Mix1 na vijf wedstrijddagen en voor Mix2 na vier wedstrijddagen is vastgesteld.

Dit betekent dat zowel de Mix1 als de Mix2 komend seizoen in de poules blijven waarin dit seizoen ook waren ingedeeld.

Meer informatie is te vinden bij recreatievolleybal Utrecht.

NeVoBo

De vereniging is aangesloten bij de NeVoBo.

De Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) is de overkoeplende organisatie in Nederland.

De NeVoBo biedt regionaal de mogelijkheid voor recreanten om in competitieverband te spelen. Meer over de recreantencompetitie in het speelgebied Utrecht is te vinden op de website recreatievolleybal.nl

Meer informatie over volleybal vind je op de website volleybal.nl.

Training en wedstrijden

De Technische Commissie stelt een trainingschema op voor de competitieteams.

De trainingsavonden en de wedstrijddagen staan voor elk team vermeld op de pagina van het betreffende team.

Competitieleden

De teamleden zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor hun teamafspraken. Teamleden kiezen uit hun team een teamcaptain en een vertegenwoordiger voor de Technische Commissie.

De teamcaptain zorgt voor:

• de aanwezigheid van de benodigde spelerskaarten op de speeldag.
  • een teamindeling op de speeldag.
  • eventuele vervanging bij afwezigheid van een speler.

Competitieleden hebben de intentie:

• Regelmatig op de trainingsavonden te komen en, in overleg met het team, af en toe als team samen te spelen of als team samen te trainen (positie, systeem….)
  • Alle 6 de wedstrijddagen in het seizoen van het team waarin ze zijn ingedeeld, aanwezig te zijn.
  • Bij blessures dit zo snel mogelijk aan de teamcaptain te laten weten zodat vervanging geregeld kan worden.
  • Bereid te zijn af en toe bij een ander team in te vallen.
  • Open te staan om met het team te bespreken wat ieders verwachting is ten aanzien van de verdeling wie welke positie speelt, welk systeem er gespeeld wordt, hoe het gaat met teamtraining/samenspelen e.d.

Vervoer naar de speellocatie wordt in onderling overleg binnen het team geregeld.

Mix Team 1

Trainingschema

Mix 1 traint op indien mogelijk donderdagavond in de Stinzenhal.

Wedstrijdschema Mix 1

Het Mix 1 team speelt in Poule A. Afgelopen seizoem heeft het team zich weten te handhaven in deze poule.

De speeldagen en tijden voor het seizoen 2020 - 2021 zijn:

26 sep 2020    13:30 - 18:00   Sportcomplex Mariënhoeve, Wijk bij Duurstede

14 nov 2020    13:30 - 18:00   Sportcomplex Mariënhoeve, Wijk bij Duurstede

28 nov 2020    12:30 - 17:30   Sporthal Safari, Maarssenbroek

09 jan 2021      13:30 - 18:00   IJsselhal, IJsselstein

30 jan 2021      13:30 - 18:00   Sportcomplex Mariënhoeve, Wijk bij Duurstede

13 mrt 2021     09:00 - 14:00   Thijs van der Polshal, Woerden

Mix Team 2

Trainingschema

Mix 2 probeert zo mogelijk samen te spelen op dinsdag.

Wedstrijdschema Mix 2

Het Mix 2 team speelt in Poule C. Het team heeft zich weten te handhaven in deze poule.

De speeldagen en tijden voor het seizoen 2020 - 2021 zijn:

03 okt 2020     13:30 - 18:00   Heldingen, Vianen

31 okt 2020     10:00 - 15:00   De Weide Wereld, Vleuten